BİZ DEMİŞTİK, HATAY HALKININ PARALARI İŞ BİLMEZLERİN ELİNDE!

BİZ DEMİŞTİK, HATAY HALKININ PARALARI İŞ BİLMEZLERİN ELİNDE!

14 Ağustos tarihli gazetemizin manşetinde “Milletin parası iş bilmezlere mi akıtılacak?” şeklinde yayınlanan haberimizin doğruluğu bugüne gelindiğinde bir kez daha kanıtlandı. O günlerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yeni stadın yetişememesinden dolayı 10 Milyon TL borçlanarak, mevcut stadyumu yeni sezona hazır hale getireceklerini iddia etmişti. Ancak bizler gazete sütunlarımızdan bu paraların iş bilmezlere akıtılacağını, stadyumun o güne kadar hazır olamayacağını ifade etmiştik. Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı’nın açıklamasına göre stadyum yeni sezona yetişmedi ve ligin ilk maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak. Ayrıca bu kararın sorgulanmaması da rica edildi. Yani görünen o ki Hatay seyircisi yine lige hasret kalacak. Pandemiden dolayı zaten takımlarına hasret olan taraftar için şehirlerinde şampiyonları ağırlama durumu da beceriksiz yönetim yüzünden gerçekleşmeyecek.

BİZİ TAKİP EDİN

Zaman yine Hatay Meş’ale Gazetesi’ni haklı çıkardı. 14 Ağustos’ta attığımız manşet ve yaptığımız uyarılar Lütfü Savaş ve etrafındaki iş bilmezler tarafından dinlenmedi ve stada yapılan yatırımlar adeta stadyumun çimlerine gömüldü. Bundan önce yaptığımız uyarıları duymazdan ve görmezden gelenlerin bundan sonra gazetemizi daha yakından takip etmelerini istirham ediyoruz. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.