BİZE GÜVENİN, DESTEK OLUN, YANIMIZDA OLUN!

BİZE GÜVENİN, DESTEK OLUN, YANIMIZDA OLUN!

Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat, camiaya birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Başarılı çalıştırıcı, Bordo-Beyazlı taraftarlara mesaj göndererek, “Şimdi takıma köstek değil, destek zamanı. Bize güvenin, destek olun. Yanımızda olun. Oynadığımız 3 maçta da takım olarak çok iyi oynadık, tek eksiğimiz sonucu yazdırmamak, inşallah bu hafta Samsunspor karşısında ilk 3 puanımızı alacağız ve şanssızlığa son vereceğiz” diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA YAZILANLAR BİZLERİ ÜZÜYOR

REKLAM ALANI

Özhan Pulat, geçen sezon son 4 maçta göreve geldiğini ve küme düştü gözüyle bakılan takımı ligde tutarak, önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

“Hatayspor Süper Lig’in en düşük bütçeli takımı. İmkanlarımız, sınırlı ve kısıtlı. Buna rağmen, oynadığımız maçlarda kora kor mücadele ettik. Galatasaray karşısında oynadığımız futbolu ve nasıl kaybettiğimizi tüm Türkiye gördü. Kasımpaşa ve Antalyaspor maçlarında uğradığımız haksızlıkları cümle alem biliyor. Buna rağmen sosyal medyada yazılanlar, çizilenler bizi üzüyor. Hatayspor’u motive edecekleri yerde, daha ligin 3. Haftasında yerden yere vurulması, bizleri yaralıyor. Şahsıma ve oyuncularıma yönelik eleştirileri hak ettiğimizi düşünmüyoruz. Camiamızın ayağa kalkması için birlik ve beraberlik içerisinde olmayız. Taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya çağırıyorum.”

SAMSUNSPOR MAÇINDA TRİBÜNLER DOLMALI

Samsunspor karşısında tribünlerin dolması gerektiğini belirten teknik direktör Özhan Pulat, “Bu maçta bizi motive edecek tek unsur taraftarımız. İyi günde, kötü günde her zaman yanımızda olan taraftarımızın Samsunspor maçında 12. Adam olarak yanımızda olmalıdır. Hatayspor, taraftarından aldığı güçle sahada daha iyi mücadele edecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır. Tek isteğimiz, destek, destek, destek..” dedi.

KİLAMA CEZALI MASSANGA SAKAT

Bu arada Hatayspor’da Samsunspor maçı öncesi önemli eksiklikler bulunuyor. Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Kilama kadroda yer almayacak, yine Antalyaspor maçında sakatlanan Massanga Matadon’un da sakatlığı bulunduğu, oynayıp oynamasına yapılacak son kontrollerin ardından karar verileceği öğrenildi.

Hatayspor, Samsunspor maçının hazırlıklarına devam etti

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında 1 Eylül Pazar günü Mersin’de Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Hatay ekibi, Erdemli Atış Poligonu’ndaki sahada teknik direktör Özhan Pulat yönetiminde antrenman yaptı.İdmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması gerçekleştirdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.