MEB, “MERDİVEN ALTI” KURSLARA KARŞI ÖĞRENCİ VE VELİLERİN DİKKATLİ OLMALARINI İSTEDİ

MEB, “MERDİVEN ALTI” KURSLARA KARŞI ÖĞRENCİ VE VELİLERİN DİKKATLİ OLMALARINI İSTEDİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve ruhsatsız olarak “liselere ve üniversitelere hazırlık kursu” adı altında çevrim içi eğitim verdiği iddiasıyla faaliyet gösteren sitelere karşı öğrenci ve velilerden dikkatli olmalarını istedi.

MEB’den yapılan yazılı açıklamada, “öğrenci ve velilerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için merdiven altı yapılara karşı Bakanlığın mücadelesini sürdürdüğü” belirtildi.

Kurum açma izni ile iş yeri açma ve çalışma ruhsatı almadan liselere ve üniversitelere hazırlık kursu adı altında çevrim içi eğitim verdiği iddiasıyla faaliyet gösteren sitelere karşı öğrenci ve velilerin çok daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulanan açıklamada, öğrenci ve velilerin mağduriyet yaşamamaları için izinsiz faaliyet gösteren bu tip yapılara itibar etmemelerinin önem arz ettiği kaydedildi.

Açıklamada, MEB’e bağlı faaliyet gösteren özel kurs ve uzaktan öğretim kurslarının listesine “https://ookgm.meb.gov.tr/kurumlar.php?=kurs” adresinden ulaşılabileceği belirtildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.