BOĞAZ’DA ANLAMLI GECE

BOĞAZ’DA ANLAMLI GECE

Uğur Aslan Ve Antakya Medeniyetler Korosu Aynı Sahnede

Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı. Uğur Arslan ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu bir araya getiren konserde tüm şarkılar, deprem bölgesinde yaralara merhem olmak için söylendi. Gecede depremde yaşamını yitiren Kıbrıslı genç voleybolcular da anıldı. Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Uğur Arslan ve Antakya Medeniyetler Korosu sahneye çıktı. Aslan ile koronun şefi Yılmaz Özfırat, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özfırat, “Bu akşam farklı bir heyecanımız var. Uğur Arslan’ın başlattığı projeyle deprem bölgelerine su arıtma üniteleri alınacak. Konserde deprem gerçeğini de anlatmak istiyoruz” diye konuştu. Projeye değinen Arslan da “Su çok temel bir ihtiyaç. Taşınabilir sular deprem bölgeleri için çok sıkıntı. Ömür boyu sürecek, sürdürülebilir bir şey istiyoruz. Su filtre cihazlarının artması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

DUYGU SELİ

Konserin ilk bölümünde sahne Antakya Medeniyetler Korosu’nundu. 6 Şubat depreminin meydana geldiği 04.17 saatinin perdeye yansıtılmasıyla başlayan gece, ilk dakikalardan itibaren dinleyicileri duygulandırdı. 46 kişilik ekip, türküler, uzun havalar ve günümüzün sevilen şarkılarını seslendirdi. Depremde hayatını kaybeden Kıbrıslı voleybolcuları “Mağusa Limanı” türküsüyle anan ekip, hüzün dolu performansıyla dinleyiciyi gözyaşlarına boğdu. Konserin ikinci yarısında Uğur Arslan sahneye çıktı. Şarkılarını Antakya Medeniyetler Korosu eşliğinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına seslendiren Aslan, alkış yağmuruna tutuldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.