BU İHMALİN HESABINI KİM VERECEK?

BU İHMALİN HESABINI KİM VERECEK?

Hatay’ın Antakya ilçesinde Haraparası Mahallesi’nde hizmet veren Bora Otopark adlı yediemin otoparkına çekilen Ömer A. adlı vatandaşın 2 adet aracının Ağustos ayı içerisinde  çekici ile Adana’ya gönderildiği ortaya çıktı.

Araç sahibinin dikkati sayesinde fark edilen skandal yapılan takip ile ortaya çıktı. İki aracı aynı otoparkta bulunan Ömer A’ya GPS cihazı aktif olan aracını takip ederek, aracın sahte evraklarla ve araca ait olmayan farklı plaka ile bulunmasının ardından, Asıl skandal diğer aracıyla ilgili olarak ortaya çıktı. Aynı otoparkta bulunan diğer aracı da Ömer A’ın bilgisi olmadan otoparktan çıkartıldıktan sonra  evrakları ve plakaları değiştirilip farklı bir adrese gönderildi. Ancak diğer aracın nereye kaybolduğu ise şimdilik bilinmiyor.

ARACINI GPS SAYESİNDE BULDU

Eşi Şafak A.’ üzerine kayıtlı olan aracına taktığı GPS’ten alınan anlık lokasyon bilgilerini kullanarak  bulduğunu belirten Ömer A, diğer aracından ise GPS sinyali alamadıkları için izine ulaşamadıklarını belirtti. Kendileri gibi çok sayıda mağdurun olabileceğini belirten Ömer A. emniyete giderek Bora Yediemin Deposu işletmecilerinden ve ihmali olan herkesten şikayetçi olduklarını belirttiler.

DEVLETİMİZE EMANET ARAÇLAR HANGİ AMAÇLAR İÇİN KULLANILIYOR

Bora Yediemin deposuna çekilen araçlardan daha kaç tanesinin bu şekilde farklı adreslere gönderildiği bilinmiyor.

Ömer A. adlı vatandaşın dikkati sayesinde ortaya çıkan skandalın ardından emniyete giderek ifade veren şahıs, Bora Yediemin deposunda bulunan tüm araçların kontrol edilmesini, bu araçların hangi amaçlarla diğer illere gönderildiğinin ortaya çıkartılmasını istedi. Şikayetçi Ömer A, aynı zamanda otoparkta aracı bulunan tüm vatandaşları konuyla ilgili harekete geçmeye davet etti. İhmalin hesabının verilmesini isteyen Ömer A., bu araçları farklı illere hangi amaçlarla kimlerin gönderdiğinin ortaya çıkartılmasını ve bu yolla varsa suç şebekesinin çökertilmesini istiyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.