UMRECİLER KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

UMRECİLER KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlar için İl Müftülüğünce uğurlama programı düzenledi.

Programda konuşma yapan Hatay İl Müftüsü Mevlüt Topçu, “Umrecilerimizin ihlas ve samimiyeti kuşanarak bir gönül yolculuğu yapmalarını, ziyaretlerini tamamlayarak memleketlerine ve yakınlarına sağ salim kavuşmalarını, umrelerinin mebrur ve makbul olmasını, orada kazandıkları güzellikleri ömür boyu taşımalarını temenni ediyorum” dedi.

İl Müftülüğü bahçesinde gerçekleştirilen uğurlama programına İl Müftüsü Mevlüt Topçu, Antakya İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Kafile Başkanı İl Vaizi Muhammed Yasir Okşar, Vaizler, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Memiş Kelletaş, Din Görevlileri ve umreye gidecek vatandaşlar ile yakınları katıldı. Duygulu anların yaşandığı programda umreciler Hatay İl Müftüsünün yaptığı dua ile kutsal topraklara uğurlandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.