NEYOU 18 YAŞINDA

NEYOU 18 YAŞINDA

Hatayspor’un alt yapıdaki Kamerunlu yeteneği FANCK NEYOU, 18. yaş günü mutluluğu yaşadı.

Antalya’da idman öncesi Franck Neyou’nun doğum günü kutlaması yapıldı ve pasta kesildi. Genç yetenek NEYOU’ya pastasını teknik direktörü Volkan Demirel eliyle yedirdi ve futbolcu arkadaşları da genç yeteneği tebrik edip “Mutlu yıllar, yaşlar” diledi.
Hatayspor kulübü İnternet sitesinde de “Bugün 18 yaşına girdi. Franck Neyou’nun doğum gününü kutlar, sağlıklı ve başarılı yıllar dileriz” mesajına yer verildi.

-Neyou dünya’nın yıldızı olacak-

Haberde Hatayspor alt yapısında ve 18 yaşına basan bir oyuncunun nasıl yabancı olabileceği ve A takımla idmanlara çıkabileceği gibi ilginç bir gelişme olsa da, Bordo-beyazlıların bu genç yetenekten çok beklentileri olduğu biliniyor Kamerun’dan getirtilen genç yetenek Franck Neyou; geçtiğimiz Nisan ayında düzenlenen son United Cup’ın en iyi oyuncusu seçildi
Spor uzmanları Franck Neyou için :” Olgunluğu, liderlik anlayışı ve özellikle teknik akıcılığı mükemmel” diyor. Hatayspor’un bu yeteneği bu özellikleri ile de spor kamuoyunun gözünü kamaştırdı. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.