ÇALIŞKAN’DAN AK PARTİLİ SEÇMENE ÇAĞRI “EMEK HAKKI İÇİN MİLLET İTTİFAKI’NA OY VERİN”

ÇALIŞKAN’DAN AK PARTİLİ SEÇMENE ÇAĞRI “EMEK HAKKI İÇİN MİLLET İTTİFAKI’NA OY VERİN”

Saadet Partisi Millet İttifakı CHP Milletvekili Adayı Necmettin Çalışkan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Partili seçmene çağrıda bulunan Çalışkan, oy verilecek adresin Saadet Partisi olduğunu Millet İttifakı ile Saadet Partisi’nin yeniden mecliste söz sahibi olacağını dile getirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdürün Çalışkan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği toplantı da Hatay’ın yeteri kadar kamu yatırım alamadığını dile getirdi. Çalışkan ayrıca seçilmesi durumunda Hatay Lobisi oluşturacağını da sözlerine ekledi.

“AK PARTİ’NİN KUYUSU SAADET PARTİSİ’DİR”

Çalışkan konuşmasında, “2023 bizim için önemli bir adım olacaktır. Biz seçimlerde tek adamla mı ortak akıllı mı yönetilmek istiyoruz bunu seçeceğiz. Saadet Partisi her zaman ilkeler içinde olmuş, doğru politikalar vermiş, milletin manevi ve maddi anlamda katkısı için mücadele etmiştir.

1974 yılında o dönemini koalisyonlarda Türkiye için büyük bir kazanım olmuştur. Kamu yatırımları artmıştır. Kıbrıs Barış Harekâtı düzenlenmiştir. Hatay için demir çelik fabrikaları kurulmuştur. O günden bu yana Hatay’da yeteri kadar yatarım olmamıştır. O günden bugüne geldiğimizde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara geldiğinde bu yatırımlar artacaktır.Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Bey’de göreve gelecektir. AK Partili arkadaşlara söylemek istiyorum, oy vermek istiyorlarsa Saadet Partisi’ne gelsinler. AK Parti oyunu kullanmak istiyorsa Saadet Partisi’ne kullansın. AK Parti’nin kuyusu Saadet Partisi’dir. Millet İttifakı’nın hedefi üretim, emek ve sektörün karşılığını bulmasıdır.”

“HATAY’DA İŞ BİRLİĞİ LOBİSİ YOK”

“Önceden günümüzde çek, senet mafyası vardı. Bugün ise 5’li çete var. Bu ülke gerçekten büyük bir ülke. Ülkemizin kaynakları 85 milyon insana fazlasıyla yeter. Yeter ki yolsuzluklara fırsat vermeyelim. Ben bu menfaatleri korumak için adayım. Her dönem Hatay’da ikinci evlat muamelesi gördük. Depremde en çok acıyı biz yaşadık. Ama öncelikler diğer illere gitti. Mİl olarak Hatay lobisi olmamasına üzülüyoruz. Tüm illerde il menfaati gözeten bir lobi var. Hatay’da bir iş birliği ve lobi yok. Bu ayrımında sona ermesi gerekiyor. İnşallah bu görev verildiğinde ilimizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağım.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.