VALİ MASATLI ANTAKYALI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ MASATLI ANTAKYALI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında Antakya mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcıları, Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ilçemizde hizmet veren kamu kurum kuruluşların müdürleri ile mahalle muhtarı katıldı.

Toplantı, Vali Masatlı’nın depremde hayatını kaybeden muhtarlara Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere de baş sağlığı temennileriyle başladı. 6 ve 20 Şubat depremlerinin en fazla yıkıma uğrattığı ilçelerimizden biri de Antakya olması nedeniyle bu yıkımın yaralarının sarılması için Valilik öncülüğünde belediyeler, ilgili kurum ve kuruluşlarımız ile muhtarlarımızın çalışmalarıyla bugüne kadar ilçe geneli neler yapıldığı, nelerin yapılıyor olduğu ve nelerin yapılacağı, toplantının ana gündemini oluşturdu.

MASATLI: ZAMAN, HİÇ DURMADAN FEDAKÂRCA ÇALIŞMA ZAMANIDIR

Vali Masatlı konuşmasında, “Mahallerimiz, ilçelerimizin en önemli parçasıdır. Her mahallemizi, eş zamanlı olarak ayağa kaldırıp orada yaşayan insanımıza umut ve merhem olmalıyız. Yaraları sarmadan, insanımızda oluşan travmayı hafifletmeden, onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini ivedi bir şekilde karşılamadan görevlerimizi tam anlamıyla yapmış olmayız. Bu sorumluluk, burada bulunan herkesin omuzlarındadır. Zaman, hiç durmadan fedakârca çalışma zamanıdır. Devletimize ve milletimize karşı yükümlülüğümüzün gereğidir, bu” dedi.

MUHTARLARDAN VALİ MASATLI’YA TEŞEKKÜR

Muhtarlar, tek tek söz alarak sorumlu oldukları mahallelerindeki çalışmalardan bahsedip ihtiyaçlarının neler olduğunu dile getirdi. Diğer katılımcılar da sorumlulukları dahilindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra mahallelerimiz için hazırlanan plan, proje ve çalışmalar hakkında izlenecek yol

haritasının belirlendiği toplantıda Vali Masatlı, ilgili müdürlüklere de bu konuda hiçbir gecikme ve ihmale düşülmemesi vurgusunda bulunarak gerekli talimatları verdi. Toplantının çok verimli geçtiğini ve kendilerini ifade etme fırsatı bulduklarını dile getiren muhtarlar, “Şu ana kadar yapılan hizmetler için Devletimize ve sizlere tüm içtenliğimizle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.