NİDAL HÜZMELİ’YE BÜYÜK TEVECCÜH “SAMANDAĞ’A HÜZMELİ YAKIŞIR”

NİDAL HÜZMELİ’YE BÜYÜK TEVECCÜH “SAMANDAĞ’A HÜZMELİ YAKIŞIR”

Hatay’ın deneyimli avukat ve siyasetçilerinden Nidal Hüzmeli, siyasete getirdiği yeni üslup ve başarılı çalışmalarıyla Hatay’ın tüm ilçelerinden teveccüh gördü.

Yeni siyasette sesini yükseltmeden sorunları açıkça ifade edebilen, sessizlerin sesini bu yol ile daha geniş kitlelere duyurabilen Hüzmeli, mensubu olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nin yanı sıra diğer siyasi partilere mensup vatandaşlar tarafından da büyük sevgi görüyor. Aslen Samandağlı olması dolayısıyla Samandağlı İYİ Parti gönüllüleri, Hüzmeli’ye anlamlı bir çağrıda bulunarak ; “Samandağ’a Hüzmeli yakışır” dediler. Samandağ’da vatandaşların büyük sevgi besledikleri Av. Nidal Hüzmeli’ye belediye başkanı olması yönünde çağrıda bulunan vatandaşlar, kendisine tam destek olacaklarını ve aday olması halinde seçileceğine inandıklarını belirttiler. 

HÜZMELİ BAŞKANLIĞA SICAK BAKMIYORUM DEDİ AMA VATANDAŞLAR ISRARCI
HÜZMELİ BAŞKANLIĞA SICAK BAKMIYORUM DEDİ AMA VATANDAŞLAR ISRARCI

Av. Nidal Hüzmeli’nin Defne İlçe Başkanlığı görevinde mutlu olduğunu ve Belediye Başkanı olmak istemediğini defaatle dile getirmesine rağmen Samandağ’ın kadın bir belediye başkanının elinde büyük bir değere dönüşeceğine inanan Samandağlı vatandaşlar, Hüzmeli’yi başkan yapacaklarını belirterek çağrılarını yinelediler.

Siyasetteki üslubu ve başarısıyla 15 ilçede büyük bir sevgi gören ve her gittiği yerde vatandaşların yoğun teveccüh gösterdikleri Nidal Hüzmeli’nin aday olması halinde baba ocağı olan Samandağ’dan tam destek bulacağını belirten binlerce Samandağlı vatandaş, Samandağ’ın çözülemeyen sorunlarını çözebilecek, tüm vatandaşlara şefkatle ulaşabilecek tek ismin Nidal Hüzmeli olduğunu belirttiler. Siyaset üstü bir isim olması dolayısıyla her siyasi görüşten vatandaşa elinden gelen her türlü yardımı vermesi ile bilinen ve takdir toplayan Av. Nidal Hüzmeli’nin kararını değiştirmesini isteyen binlerce çaresiz Samandağlı vatandaş, Samandağ’ı geride bırakan zihniyet kalıplarını yıkacak tek isim olan Av. Nidal Hüzmeli’ye yeniden çağrıda bulunarak; “Sizi Samandağ’da başkan olarak görmek isteyen onbinlerce Samandağlı var. Samandağ’ın sorunlarını bir tek siz çözebilirsiniz” ifadelerinde bulundular. 

Av. Nidal Hüzmeli’nin kendisine gösterilen büyük sevgi seline nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.