CAN PAZARINA ÖNLEM İSTENDİ

CAN PAZARINA ÖNLEM İSTENDİ

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan ve deprem felaketinin ardından konteyner işyerlerine ev sahipliği yapan Büyük Antakya Parkı’nda gençlerin motosiklet yarışı tehlikeli anlara sahne oluyor.

Adeta can pazarının yaşandığı motosiklet yarışları çevredeki vatandaşları da tehlikeye atıyor. Parkın içinde yürümek ve stres atmak isteyen vatandaşlar gençlerin motosiklet yarışlarının sonucunda yaralanmalı kazalara da sebep olduklarını belirterek ölüm yaşanmaması için emniyet ekiplerinden önlem almalarını istediler.

HEM BİZİM HEM GENÇLERİN CANI TEHLİKEDE

REKLAM ALANI

Bölgede işyeri bulunan vatandaşların yanı sıra parka stres atmak için gelen çok sayıda vatandaşın canını tehlikeye atan motosikletler önceki gün kazaya karıştı. Aşırı sürat kaynaklı kazada motosikletli genç ağır yaralanırken diğer motosiklet sürücüsü de kazayı ucuz atlattı. Ancak bu tür kazaların ne ilk ne de son olduğunu belirten vatandaşlar motosiklet yarışlarının önlenmesi gerektiğini belirttiler. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar, “Depremden sonra bu park herkesin nefes alabileceği tek yer olarak kaldı. Ancak burada da gençlerin adeta ölüm yarışı yapmaları herkesin canını tehlikeye atıyor. Biz emniyet ekiplerinden bölgede önlem almalarını ve tehlikeli sonuçlar doğuran motosiklet yarışlarına son verilmesini istiyoruz” dediler. Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.