HATAY HİZMETİ HAK EDİYOR

HATAY HİZMETİ HAK EDİYOR

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Defne Devlet Hastanesi’nin 2023 yılı yatırım programına alınması için 3 yıldır büyük mücadele verdiklerini belirterek, “Halkımızın talebinin yerine gelmesi bizleri mutlu etmiştir. Defne halkına hayırlı olsun” dedi.

Güzelmansur, “3 yıllık mücadelemizin sonucunda Defne Devlet Hastanesi yatırım programına alınması bizler mutlu etmiştir. Takibi hiçbir zaman bırakmadık. Halkımızın talebini gecikmeli de olsa yerine getirmenin sevincini yaşamaktayım. Sayın Valimize, Sağlık Bakanlığına, bizi bu konuda yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarına ve Defne halkına teşekkürü borç bilirim. İnşallah en kısa sürede temeli atılır, Hizmete açılana kadar takibini devam ettireceğiz.” diye konuştu.

HATAY DEVLETİNE OLAN BAĞLILIĞINI HER ZAMAN GÖSTERDİ

Güzelmansur, Hatay halkının her zaman en güzel hizmetleri hak ettiğini belirterek, “Çünkü Hatay devletine olan sadakatını ve bağlılığını ödediği vergi ve ülkeye verdiği katkı ile her zaman göstermiştir. Bizim için halkımızın refahı ve mutluluğu önemlidir.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.