ÇEVRECİ MİNİKLER FİDAN DİKTİ

ÇEVRECİ MİNİKLER FİDAN DİKTİ

Antakya Çevre Koruma Derneği Nilgün Karasu öncülüğünde Defne’ye bağlı Değirmenyolu İlkokulu öğrencileri fidan dikti.

Çocuklara çevre bilinci aşılanması amacıyla düzenlenen program ile ilgili açıklama yapan Antakya Çevre Koruma Derneği Nilgün Karasu; “5 – 11 Haziran Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında bugün Değirmenyolu İlkokulu’nda çevre bilincini arttırmak, çevreyi korumak, yaşanabilir bir dünyada ve ülkemizde çevre kaynaklarının bilinçli kullanımını sağlamak amacıyla Derneğimiz ile okul idaresi işbirliğinde, öğrencilere çevre eğitim semineri verildi ve ardından okulun özel eğitim sınıfı öğrencileri ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.

Bir kişi dünyayı kurtarabilir sloganıyla yola çıktığımız bu anlamlı çalışmamıza fidan desteğinde bulunan yönetim kurulu üyemiz Sevgili Nidal Özdemir’e, Değirmenyolu İlkokulu ailesinin tüm eğitim paydaşlarına ve sevgili öğrencilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Sağlıklı Temiz ve Zarar Görmemiş Bir Çevrede Yaşanması dileğiyle” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.