ATAKAŞ HATAYSPOR’UN GİZLİ KAHRAMANI “NİHAT TAZEARSLAN”

ATAKAŞ HATAYSPOR’UN GİZLİ KAHRAMANI “NİHAT TAZEARSLAN”

Süper ligde 3. sezonunu doludizgin sürdüren Atakaş Hatayspor’un genç ve deneyimli başkanı Nihat Tazearslan, takımın başarısının gizli kahramanı oldu. 1. ligde devraldığı takımı şampiyon yaparak Süper lige çıkaran ve Hatayspor için gecesini gündüzüne katan Tazearslan, takımı sahiplenmesiyle ve altyapıya yaptığı yatırımlarla fark yarattı. Kulübe yoğun mesaisini ayırarak 3 yıldır Türk futbolunun zirvesinde mücadele eden bir Hatayspor yaratan Tazearslan taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

TAZEARSLAN BAŞKAN, HATAYSPOR ŞAMPİYON

Hatayspor’u şampiyon apoletiyle Süper lige çıkaran ve zirveye oynayan bir takım yaratan Tazearslan, tüm futbolseverlerin de ilgiyle takip ettiği bir takım yaratılmasında başrol oynadı. Transferleri bütçe yapısına uygun olarak transfer komitesi ile birlikte seçerek takımın kimyasına uygun isimleri kadroya katan Tazearslan, yönetim ile her daim uyumlu çalışarak Hatayspor’u dipten zirveye çıkardı. Tüm Türkiye’nin takdirini kazanan oyun planı ile dev takımları zorlayan ve korakor mücadelelerden galibiyetle ayrılan Hatayspor, ilk sezonunu üst sıralarda Avrupa kupalarına katılabilecek sıralarda tamamlamıştı. 1. Ligde dahi hedefi Süper lige çıkarak takımı Avrupa kupalarına taşıma vizyonu ortaya koyan Tazearslan’ın takımı Hatayspor, daha uzun yıllar yer almayı hedeflediği Süper ligde Volkan Demirel yönetiminde yoluna emin adımlarla ilerliyor.

KULÜBÜN 1 TL’Sİ DAHİ BOŞA HARCANMIYOR

Hatayspor’a bütçeye uygun transferler yaparak gelir-gider bütçesine azami dikkat gösteren Tazearslan, ilk sezon takımın kilit isimlerinden olan Aaron Boupendza’nın satışından elde edilen gelir ile kulübe önemli bir kaynak yaratmayı başardı. Boupendza’dan gelen para ile yapılan takviyeler ile Süper ligde kalıcı bir takım yaratan Tazearslan, 3 yıldır futbolun zirvesine oynayan Hatayspor’un mimarı oldu. Tüm taraftarların takdir ettiği Tazearslan, Hatayspor’u Volkan Demirel’e teslim ederek, takımın geleceğine de önemli bir mihenk taşı ekledi. Hatayspor, Nihat Tazearslan’ın güçlü başkanlığı, Volkan Demirel’in de deneyimi ile Süper ligde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.