HATAYSPOR’DA KAN KAYBI SÜRÜYOR

HATAYSPOR’DA KAN KAYBI SÜRÜYOR

Atakaş Hatayspor sahasında Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Atakaş Hatayspor sahasında Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu

Mersin Stadı’nda oynanan mücadelede siyah beyazlılar Semih Kılıçsoy’un golüyle 1-0 öne geçti. 53. dakikada Omar Colley farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

Ev sahibi takımdan Armin Hodzic, 80. dakikada maçın sonucunu belirleyen golü attı: 1-2.

Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Hatayspor ise 19 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1. dakikada Beşiktaş etkili geldi. Onur Bulut’un pasında defansın arkasına sarkan Muleka’nın vuruşunda, top soldan dışarıya çıktı.

2. dakikada Salih Uçan’ın pasında ceza sahasında topla buluşan Muleka, yakın mesafeden şut çekti. Kaleci Erce, meşin yuvarlağı ayağıyla oyun alanına çeldi.

13. dakikada siyah-beyazlı takım Muleka ile yine gole yaklaştı. Masuaku’nun sol kanattan ortasına iyi yükselen Muleka, kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Erce Kardeşler’in çizgideki müdahalesiyle top kornere gitti.

22. dakikada Hatayspor, gol fırsatını değerlendiremedi. Soldan ceza sahasına giren Ömer Faruk Beyaz, meşin yuvarlağı Strandberg’in önüne bıraktı. Bu oyuncunun şutunda top önce defansa sonra direğe çarpıp auta gitti.

34. dakikada rakip kalenin önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Salih Uçan, aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderse de gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

38. dakikada Beşiktaş öne geçti. Hadziahmetovic’in kale önüne ortasına hareketlenen Semih, altıpasta ayağıyla dokunduğu topu filelerle buluşturdu: 0-1

Mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş’ın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu gol aynı zamanda siyah-beyazlıların altyapısından yetişen 2005’li Semih’in, Süper Lig’deki ilk golü oldu.

İlk yarı Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona ererken, ikinci yarı Volkan Demirel değişiklikle başladı.

İlk yarıda olduğu gibi Hatayspor kalesine iştahlı bir şekilde yüklenen Beşiktaş, bu sefer de duran top şansında farkı 2’ye yükseltti. Siyah-beyazlılarda yine Hadziahmetovic’in ortasında bu sefer de kafa vuruşunu Omar Colley yaparken takımını 2-0 öne geçirdi.

Atakaş Hatayspor maçtaki ilk isabetli şutunu 80. dakikada Amir Hodzic ile atarak farkı 1’e indirsede maçta başka gol sesi çıkmadı ve 90 dakika 2-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş 3 hafta sonra kazanarak puanını 29’a yükseltti. Üst üste 5. maçında da galibiyet çıkaramayan Hatayspor ise 19 puanda kaldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.