CHP’li SAVAŞ, 15 TEMMUZ’a “DARBE” DİYEMEDİ

CHP’li SAVAŞ, 15 TEMMUZ’a “DARBE” DİYEMEDİ

CHP’li SAVAŞ, 15 TEMMUZ’a “DARBE” DİYEMEDİ

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 15 Temmuz hain darbe girişimine “darbe” diyemedi. Defalarca 15 Temmuz’u ağzına alan Savaş, hain darbeyi en fazla “Talihsizlik” olarak nitelendirebildi.
Savaş, Cumartesi günü seçim çalışmaları kapsamında partilere hitaben bir konuşma yaptı. Burada, A Haber kanalında
yayınlanan, “Lütfü Savaş darbeci askerler için saygı duruşu istedi” haberine cevap veren CHP’li Başkan’ın özrü kabahatinden büyük oldu.
Konuşmasında A haberi eleştiren Savaş’ın, defalarca 15 Temmuz hain darbe girişimini ağzına almasına rağmen, hiçbirinde “darbe” kelimesini ağzına almadı.
Savaş, konuşmasında, “Bir talihsiz gün yaşadık, 15 Temmuz. Tüm Türkiye yaşadı, büyük bir talihsizliktir bu. Bunu kimse tasvip etmiyor. “ Konuşmasının devamın da terör örgütü FETÖ’yü hiç ağzına almayan Savaş, birçok kez 15 Temmuz demesine rağmen “darbe girişimi” cümlesini hiç söylemiyor. İzleyenler, FETÖ’cülerin desteğini almak için bu yolu izlediğini savunurken, her ortamda, farklı bir kimliğe bürünen ve genellikle de Ülkücüyüm, Vatanını, Milletini seven birisiyim diyen Savaş’a büyük tepki gösterdi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.