6 ŞUBAT’TAN BU YANA CENAZELERİ ARIYOR!

6 ŞUBAT’TAN BU YANA CENAZELERİ ARIYOR!

6 Şubat depremlerinde Hatay’da, enkaz altında kalan hekimden ve kızından haber alınamıyor.
Cenazeleri bulunamayan Yeşim Behzetoğlu’nun yeğeni Tuğçe Aras Çöl, “O molozların arasına tekrar tekrar bakıldı. Evin zeminine kadar inildi. Birinci kattakiler çabucak bulundu, daha bizimkiler aranırken. Yok… Çıkmadılar. Molozların arasından da evin kendi enkazından da bulunamadılar. Biz artık o yüzden yandıklarını düşünüyoruz” dedi.
30 yıldır hekimlik yapan Yeşim Behzetoğlu, Akevler Mahallesi’ndeki dört katlı apartmanda kızıyla Yaren ile birlikte yaşıyordu. Eşi Adana’daydı. Depremin etkisiyle apartmanın birinci ve ikinci katı yıkıldı, üçüncü ve dördüncü katlar ise ayakta kaldı. İkinci kattaki hekim Behzetoğlu ve kızı Yaren enkazın altında kaldı. Hekim Behzetoğlu’nun eşi deprem sabahı apartmanın önüne geldi. Hekim Behzetoğlu, enkaz altında kendisini kurtarmaya çalışan eşi ve yakınlarına; “Beni kurtaracağınızı biliyorum, umudum var. Beni çıkaracaksınız. Ben iyiyim, Yaren de iyi. Merak etmeyin, bizi kurtaracaksınız” diye seslendi.
Depremin ilk günü; kendisinin ve kızının sağlık durumu iyiydi. Behzetoğlu, ikinci gün sadece etrafındaki cisimlere vurarak, yaşam belirtisi verebiliyordu. Depremin üçüncü günü ise komşu binada yangın çıktı. Alevler, Behzetoğlu ve kızının bulunduğu enkaza sıçradı. Yangının ardından hekim Behzetoğlu ve kızına ulaşılamadı.
Ailesi, 6 Şubat’tan bu yana cenazeleri arıyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.