ÇİNÇİN’DEN HATAYSPOR TESİSİ DEĞERLENDİRMESİ

ÇİNÇİN’DEN HATAYSPOR TESİSİ DEĞERLENDİRMESİ

Bu sezon ilimizi Süper Lig temsil edecek  Hatayspor’un tesisleşmesi ile ilgili açıklama yapan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) başkanı Hikmet Çinçin, mevcut yönetimin ön gördüğü, Gülderen mevkisinde yapılaması planan yeni tesisin minimim 2 sezonda biteceğini bunun da zaman kaybı olduğunu dile getirdi.

Teras Aqua Park Otel’de basın mensupları ile gerçekleşen toplantıda, konuşan Çinçin, ekonomik sıkıntılarının yaşandı bu günlerde bu yatırımın akılcı olmadığını söyledi.

Hatayspor’a sahipliğini Sami Avcı’nın yaptığı Teras Aqua Park Otelini önerdiğini ve mevcut yapılan bu tesisin değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Çinçin; “Gülderen mevkisine karar vermişlerse, olabilir ama yinede bu tesis iki yıllığına kiralanabilir. Diğer tesis bitene kadar, buranın tercih edilmesini bekliyoruz, öneriyoruz. Hakkımda kamuoyunda dolaşan, “pay alacağı” ile ilgili dedikodulara çok kulak asmıyorum, bunlar uygun yakıştırmalar değil. Biz ATSO olarak her üyenin hakkını savunur ve çıkarlarını gözetiriz. Tıpkı memleketimizin takımına, çıkarsız sahip çıktığımız gibi.” dedi.

REKLAM ALANI

Çinçin, yeni yapılan stat isminin de muhakkak “Atatürk Stadı’ olması gerektiğini söyledi.

ESKİOCAK; “BU TESİS DEĞERLENDİRİLMELİ…”

ATSO meclis başkanı Selahattin Eskiocak da toplantıda yaptığı konuşmada, mevcut tesis Teras Aqua Park’ın Hatayspor için uygun olduğunu ve ayrıca Defne Belediyesi’ne ait yerlerde de çalışma sahaları yapılabileceğini dile getirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.