ZAROĞLU’DAN REYHANLI’YA OKUL MÜJDESİ 

ZAROĞLU’DAN REYHANLI’YA OKUL MÜJDESİ 


Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, ilçeye ilkokul kazandırılacağını açıkladı. TOBB ile imzalanan anlaşma çerçevesinde ilçeye okul yapılacağını ifade eden Zaroğlu; “TOBB olarak ilçemizin de içinde bulunduğu ilköğretime yönelik okullaşma oranının arttırılması konulu Ulusal Eğitime Katkı Protokolü bildiğiniz üzere imzalanmıştı.

Girişimlerimizin sonucunda Reyhanlı’mıza kazandırılan ilköğretim okulunun yer tespit tutanağı imzalanmıştır.İlçemiz Yenişehir Mahallesi 301 Ada 3 Nolu arsa üzerinde bulunan 5000 metrekarelik alan üzerinde Reyhanlı TOBB İlkokulu hizmet binasının TOBB katkıları ile yapılması için adı geçen hizmet binasının yer tespiti gerçekleşmiştir. Reyhanlı TOBB ilköğretim okulunun ihalesi 16.06.2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.İlçemiz Yenişehir Mahallesi 301 Ada 3 Nolu arsa üzerinde bulunan 5000 metrekarelik alan üzerinde Reyhanlı TOBB İlkokulu hizmet binasının TOBB katkıları ile yapılması için adı geçen hizmet binasının yer tespiti gerçekleşmiştir. Reyhanlı TOBB ilköğretim okulunun ihalesi 16.06.2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Haber Merkezi


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.