“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM KIYMETLİMİZ”

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM KIYMETLİMİZ”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında İskenderun Belediyesi tarafından Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği etkinliğinde binlerce çocuk gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Renkli sahne gösterimleri, eğitici ve eğlenceli aktiviteler, çeşitli ikramlarda bulunarak geleceğimizin teminatı olan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Atatürk Anıtı çocuklarla şenlenirken, Selçuklu ve Meran Belediyesi sahilde temizlik yapmayı ihmal etmedi. Platformda gönüllerince eğlenen çocuklara her türlü ikramda bulunuldu. Milletvekili Özel, Başkan Tosyalı ve İlçe Başkanı Bülent Özer, çocuklar ve ailelerine elleriyle köfte ekmek, kavurma, çorba, patlamış mısır, şeker, pamuklu şeker, gazoz ikram etti. İskenderun Belediyesi Soysal Tesisler Müdürü Vahdettin İpek’in organizesindeki ikram etkinliği, binlerce vatandaşa ulaştı.

Düzenlenen şenlikte çocuklar aileleriyle birlikte, alanda kurulan renkli oyun alanlarında gönüllerince vakit geçirdi. Çocuk animasyon ekibi, yüz boyama ve kostümlü karakterler de şenliğine renk kattı. Milletvekili Özel ve Başkan Tosyalı, 23 Nisan’ın TBMM’nin 99’uncu kuruluş yıl dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği dünyada tek bayram olduğunu söyleyerek, “Burada çocuklarımız, aileleriyle birlikte mutlu bir şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocuklarımız bizim kıymetlimiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.