BAŞKAN YALÇIN: KURBAN BAYRAMININ ÜLKEMİZE HUZUR, BARIŞ VE MUTLULUK GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

BAŞKAN YALÇIN: KURBAN BAYRAMININ ÜLKEMİZE HUZUR, BARIŞ VE MUTLULUK GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yalçın mesajında, “Yaşanan yüzyılın felaketinin ardından manevi ikliminde huzur bulduğumuz Kurban Bayramı’nı buruk bir mutluluk içinde karşılamanın heyecanı içerisindeyiz.

Bayramlar, bizi biz yapan değerlerimizi pekiştirdiğimiz, toplumsal birlik ve beraberliğimizi perçinlediğimiz, kardeşlik ve dostluk duygularımızı derinden hissettiğimiz, sevgi ve saygının içselleştirildiği, mutlukların paylaşıldığı, dargınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı çok özel manevi günlerimizdir.

Peygamber Efendimiz (sav) buyurduğu üzere “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” anlayışıyla paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin canlanmasına vesile olan, Kurban Bayramı’nın huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşıp, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimsemeliyiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının ülkemize ve milletimize huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm halkımızın Kurban Bayramını en kalbi duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.