CUMHUR İTTİFAKI KIRIKHAN’DA

CUMHUR İTTİFAKI KIRIKHAN’DA

CUMHUR İTTİFAKI KIRIKHAN’DA

31 Mart Yerel seçimleri kapsamında seçim bürosu çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı tüm üyeleriyle birlikte ilçe ilçe çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti ve MHP Milletvekillerinin durmadan 31 Mart seçimleri için çalışmasını sürdürdüğü geziler kapsamında bu kez Kırıkhan Seçim Bürosu ziyaret edildi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Milletvekilleri Sn. Hüseyin Yayman, Sn. Sabahat Özgürsoy Çelik, Sn. Abdülkadir Özel, Sn. Hüseyin Şanverdi Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Sn. Ayhan Yavuz ile Kırıkhan Seçim Bürosunda ziyaretlerde bulunarak halka hitap etti. Burada vatandaşlara bir konuşma gerçekleştiren MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkcı “İnşallah Kırıkhan’da Cumhur ittifakı kazanacak” şeklinde konuştu.VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİZiyarete vatandaşlarda yoğun ilgi gösterirken Cumhur İttifakı adeta gümbür gümbür geliyorum dedi. Vatandaşlar ise “Biz her zaman vatanımızın, milletimizin yanındayız. Ülkemizin ve bekamızın yanındayız. Siz hiç merak etmeyin” derken vekillere 31 Mart seçimleri öncesinde söz verdi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.