AK PARTİ SAMSUN’DAN HATAY’A ŞEFKAT ELİ

AK PARTİ SAMSUN’DAN HATAY’A ŞEFKAT ELİ

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, incelemelerde ve temaslarda bulunmak üzere Hatay’a geldi.

AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez tarafından ağırlanan Başkan Keser’e yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Samsun’dan deprem bölgesindeki Hatay’a sevgilerini ve desteklerini getirdiklerini belirten Başkan Keser, her zaman Hatay’ın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Çadırkentlerde yaşayan kadınları ziyaret eden heyet, ihtiyaç ve isteklerini dinledikleri kadınlara yardımların ulaştırılmaya devam edeceğini kaydetti.

SÖNMEZ’DEN KESER’E TEŞEKKÜR
AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Hatay’ı ziyaret eden AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Hatay’da çadırkent ve konteyner kentlerin yanı sıra evlerinin yakınlarındaki çadırlarda zorluklar içinde yaşayan kadınlara yardım eli uzatmalarının son derece sevindirici olduğunu kaydeden Sönmez; “Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize teşrif eden Samsun İl Başkanımız Rabia Bay Keser ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürü borç biliyoruz” ifadeleriyle şükranlarını dile getirdi.
Ziyaretler, incelemelerin ardından sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.