Meşale Gazetesi

CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKMALIYIZ

CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKMALIYIZ

CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKMALIYIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Yayladağı ilçesinde vatandaşlar ve partililerle bir araya geldi.

Yayladağı’nda partililer ve vatandaşlar tarafından büyük bir çoşku ile karşılan Çelik ve Güler partililere ve vatandaşlara teşekkür etti.İlçeye bağlı mahalleleri dolaşıp vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen ve vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm üreten Çelik ve Güler, 31 Mart’ta yapılacak seçimler hakkında vatandaşları bilgilendirerek, büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları için vatandaşlardan destek istedi.Çelik ve Güler, daha sonra belediyenin düğün salonunda “İlçe Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı’na katıldı.Çelik, burada yaptığı konuşmada, “Cumhur ittifakı’na sahip çıkmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını ve 15 Temmuz ruhunu sandıklara yansıtacağımızı ifade etti.
GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ
Her daim vatandaşların emrinde ve hizmetinde olduğunu dile getiren Çelik, “Gün, birlik olma günü, farklılıklarımızı bir kenara bırakıp herkesi kucaklama günü.” dedi.Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güler de kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı duyduğu memnuniyeti aktardı.Güler, “31 Mart, tarihi Hatay için milat olacaktır. Hatay’ı belediyecilik anlamında İnşallah hak ettiği yere getireceğiz. Bu bağlamda desteklerinizi bekliyorum. Hatay’ı yaşanılır bir il haline getireceğiz.İnşallah hep birlikte sandıktan zaferle çıkacağız.Hatay Büyükşehir belediyesine AK Partinin sancağını dikeceğiz ” ifadelerini kullandı.Programa, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, MHP İlçe Başkanı Celal Atmaca ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. HABER M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.