CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okunmasının ardından Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu Anıt Şeref Defteri’ne Şunları yazdı: “Aziz Atatürk; Türk milletinin, dünyanın askeri ve ekonomik bakımdan en güçlü devletlerine karşı verdiği istiklal mücadelesi ile bağımsızlık uğruna tarih sahnesinde yeniden dirilişinin ifadesi olarak Cumhuriyetimizin 97’ncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın guru ile  manevi huzurlarınızdayız.

Zamanın sömürgeci güçlerine karşı sizlerin önderliğinde yediden yetmişe kenetlenerek tarihin şahitlik ettiği en büyük kahramanlık destanlarından birini yazan milletimiz, bağımsızlık iradesini tüm dünyaya ilan etmiş ve bu zaferini cumhuriyetle taçlandırmıştır.

Bu büyük günde manevi huzurunuzda saygıyla eğiliyor ebediyete intikal etmiş aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ruhunuz Şad olsun.”Törene Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu’nun yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğgenaral Orhan Akkurt, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman,  Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem Dönmez, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök,   İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Sosyal Toplum Kuruluşları, askeri erkân ve kurum il müdürleri katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.