CUMHURİYET’İN 97.YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

CUMHURİYET’İN 97.YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda Hambolat;

Esaret ve vatansızlığı kabullenmemiş, inandığı ve savaştığı vatan, bayrak, millet ve devlet gibi değerler etrafında hür iradesi ile Cumhuriyeti kazanarak bizlere armağan etmiş atalarımızın büyük mirasına olan inancımız ve yüksek bağlılığımızla, Cumhuriyet’in 97. Yıldönümünü kutlamanın büyük heyecan ve gururu içerisindeyiz.

Cumhuriyet’in ilanı tarihimizdeki en önemli gurur abidelerinden biridir. Cumhuriyet, bağımsız yaşama azminin, yokluğun, yıkılmışlığın, hür ve bağımsız yaşama gibi değerlere sahip büyük Türk milletinin yeniden var olduğunu ortaya koyan ve ayağa kalkma sürecinin başlangıç noktasıdır.

Atatürk’ün ‘En Büyük Eserim’ ’dediği Cumhuriyet’i korumak ve yaşatmak bizlerin en önemli görevidir. Geleceğimizin büyük idealleri olacak genç nesillerimiz, Cumhuriyetin anlam ve önemini kavrayarak, 97 yıllık bu başarının katlanarak sonsuza dek devam etmesinin teminatı olacaklardır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta vatanın kurtulmasında ve Cumhuriyetin ilanında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, emeği geçen bütün istiklal kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Hatay’lı hemşerilerimin ve Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. İfadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.