100. YIL KÖYÜ PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

100. YIL KÖYÜ PROJESİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mustafa Kemal Üniversitesie (MKÜ), Jandarma Asayiş Vakfı, Gülmek İyileştirir Derneği ve gönüllülerin katkılarıyla hayata geçirilen 100. Yıl Köyü Projesinin temel atma töreni Tayfur Sökmen Kampüsünde gerçekleştirildi.

Temel atma törenine Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ömer Ersever, Gülmek İyileştirir Derneği üyeleri, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Erhan Yengil, Prof. Dr. Mehmet Turan ile personel katıldı.
Kurdele kesiminde konuşan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, 100. Yıl Köyü Projesinin hayata geçirilmesinde katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

120 dönümlük geniş bir araziye kurulacak olan 100. Yıl Köyünde 300 evin yanı sıra destek birimleri ve istihdam atölyeleri yer alacak. İlk 3 yılında ücretsiz olarak depremzede ailelerin kullanımına sunulacak olan proje daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Öğrenci Yurdu ve çeşitli üniversite birimleri yönetiminde kullanılacak.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.