DEFNE BELEDİYESİ YAZ OKULLARINA BAŞLADI

Defne Belediyesi’nin, çocuklara karne hediyesi olarak geleneksel hale getirdiği yaz kursları start aldı.

DEFNE BELEDİYESİ YAZ OKULLARINA BAŞLADI

Defne Belediyesi’nin, çocuklara karne hediyesi olarak geleneksel hale getirdiği yaz kursları start aldı.
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’in çocuklarımızın yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri adına düzenlediği, yaz spor okulları kapsamında yüzme, futbol ve basketbol olmak üzere 3 branşta kurs vermeye başladı.


“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ!”
Defne Belediyesi’nce düzenlenen; toplamda bini aşkın öğrencinin kayıt yaptırdığı Yüzme Kurslarının 450 kişiden oluşan ilk etabı, Defne Belediyesi Dursunlu Yüzme Havuzu’nda başladı.
Defne Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği Yüzme Kurslarının ilk günlerinde oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlenen çocuklar, eğlenirken öğrenmenin ve tatilin tadını çıkarıyorlar.
Güzel: ‘’Yaz spor okullarına büyük önem veriyoruz. Geleceğin sporcularını yetiştirmek amacı ile spor faaliyetlerimize büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok önemli, onları mutluluğu için çalışıyoruz. Birbirinden değerli Antrenörlerimiz ile çocuklarımız yaz dönemini en verimli bir şekilde geçirecekler.’’
“FUTBOL VE BASKETBOL KURSLARI’NA YOĞUN İLGİ”
Defne Belediyesi Yaz Kursları çocukların tatillerini olumlu yönde geçirmeleri konusunda oldukça önemli bir etkinlik haline geldi.
Futbol’da 500, Basketbol’da 500 öğrencisi ile çocukların yaz tatillerini aktif geçirmelerini sağlayan Defne Belediyesi; bini aşkın çocuğa ücretsiz sunduğu Yaz Kursları Hizmeti ile vatandaşlar ve ebeveynler tarafından takdir topluyor. Defne Belediyesi yetkilileri, Çekmece Stadı, Gümüşgöze Spor Kompleksi ve Dursunlu Sahası’nda gerçekleştirilen Futbol kurslarının, Gümüşgöze Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Basketbol Kursu’nun 6 Eylül tarihine kadar devam edeceği bilgisini verdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.