KİRACILAR İÇİN UCUZ KONUT YAPILMALI

KİRACILAR İÇİN UCUZ KONUT YAPILMALI

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracıların sorunlarını TBMM’de dile getirdi. Kaşıkçı, Deprem bölgesindeki kiracılara ucuz konut yapılıp verilmesini talep etti.

KİRACILARIMIZ ÇOK ZOR DURUMDALAR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Sadece Hatay için söyleniyorum. 11 deprem bölgesinde kiracı olan vatandaşlarımız vardı. TBMM’de en çok düşünülmesi gereken kesim 11 deprem bölgesindeki kiracılarımız olmalı. Kiracılarımız çok zor durumdalar.

SONUÇ ALMAYI ÇOK İSTİYORUM

Depremde evi yıkılan vatandaşımıza Allah izin verirse devlet bir ev verecek. Bin bir zorlukla kirada yaşayan vatandaşlarımızın o imkanı da ellerinden alındı. Deprem esnasında o ilde yaşayan kiracı vatandaşlarımıza da sosyal devlet anlayışı içerisinde ucuz konut yapılıp verilmesinin önemli olacağını düşünüyorum. Bu konudan sonuç almayı çok istiyorum. Çünkü gerçekten kiracı olan ve şu an için barınma konusunda sorun yaşayan vatandaşlarımız çok büyük sıkıntılar yaşamakta.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.