DEFNE DEVLET HASTANESİ’NDE İLKLER GERÇEKLEŞİYOR

DEFNE DEVLET HASTANESİ’NDE İLKLER GERÇEKLEŞİYOR

Defne Devlet Hastanesinde Kapalı Kulak Zarı İlk Kez Yapıldı

Depremi en ağır biçimde yaşayan şehrimizde  depremzede vatandaşlarımıza verdiği başarılı sağlık hizmetinin yanında ilklere imza atması  ile adından söz ettirmeye devam ediyor. KBB branşında bölgemizin başarılı doktorlarından Kulak Burun Boğaz (KBB) Doktorumuz Uzm.Dr. Bertan Baran Demir tarafından gerçekleştirilen Endoskopik Timpanopasti kapalı kulak zarı ameliyatı Defne Devlet Hastanesinde ilkler arasına girdi.Kulak zarında oluşan deliklerin veya yırtıkların onarılmasında kullanılan bu yöntem, hastalara daha konforlu ve hızlı bir iyileşme süreci sunuyor.

Defne Devlet Hastanesi olarak ilklere imza atmaya devam ettiklerini ifade eden Başhekim Barış Kavvasoğlu açıklamasında:” Deprem bölgemizde depremzede vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini verebilmek adına var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yapılan başarılı operasyonlara imza atan hastanemizde Kulak Burun Boğaz (KBB) Doktorumuz Uzm.Dr. Bertan Baran Demir hocamız Endoskopik Timpanopasti kapalı kulak zarı ameliyatını başarı ile gerçekleştirmiştir.

REKLAM ALANI

Hastanemizden sağlık hizmeti alan tüm vatandaşlarımızın sağlığına kavuşmaları için tüm Doktor ve personel ekibimizle en iyisini yapma çabasındayız.”dedi.Haber Merkezi


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.