BAŞKAN DÖNER’DEN AHDE VEFA ZİYARETİ

BAŞKAN DÖNER’DEN AHDE VEFA ZİYARETİ

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Reyhanlı’da geçirdiği trafik kazasının ardından sağlığına kavuşan Ülkü Ocakları talebesi Mehmet Ali Kaçar’ı istirahatteki hanesinde ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Reyhanlı ve Belen İlçe başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Kaçar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Döner, Ülkü Ocakları’nın bireylerinin her daim yanında olduğunu sözlerine ekledi. Kaçar’ın ailesine de geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Döner, ziyaretle ilgili açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirerek yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Ülkü Ocakları Reyhanlı İlçe Başkanlığı Ortaöğretim Birimi mensubumuz Mehmet Ali Kaçar kardeşimiz çok şükür sağlığına kavuştu. Ülkü Ocakları Reyhanlı ve Belen İlçe başkanlarımızla hanesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk” ifadelerini kullandı.Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.