DEFNE’DE EĞİTİM GÜLLÜK GÜLİSTAN’LIK

DEFNE’DE EĞİTİM GÜLLÜK GÜLİSTAN’LIK

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ilçe eğitimine katkı sunmak adına deneyimli ekibiyle çalışıyor. Defne’de okullara geziler düzenleyen Gülistan, eğitimin yakından bildiği sorunlarını çözmekte de deneyimiyle öne çıkıyor. Eğitime ömrünü adayan Gülistan, Defnelilerin evlatlarının en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için tüm mesaisini eğitimi güzelleştirmeye harcıyor. Gülistan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği ölçüler çerçevesinde ilçedeki okullarda eksiklerin giderilmesi için sık sık gerçekleştirdiği okul ziyaretleriyle eğitim kurumlarındaki eksiklerin giderilmesine yardımcı oluyor.

EĞİTİMCİLERDEN VE VATANDAŞLARDAN BÜYÜK TAKDİR GÖRÜYOR

Mesai dahilinde okulları sık sık denetleyen Gülistan, mesaisi dışında da eğitim kurumlarının sorunlarının çözümü için yoğun çaba sarf ediyor. Her daim kapısı eğitimcilere ve vatandaşlara açık olan Gülistan, halka gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı herkesten takdir görüyor. Defne’nin mozaik yapısına uygun çözümleriyle her kesimin beğenisini kazanan Gülistan, babacan tavrıyla öğrencilerin en yakın dostu olmayı da başardı. Okul ziyaretlerinde öğrencilerle sık sık sohbet ederek eğitim durumlarıyla ilgili bilgiler alan Gülistan, eğitimcilerle de gerçekleştirdiği toplantılarla eğitimde kalitenin artmasını sağlıyor.

EĞİTİM KURUMLARI GÜLİSTAN’A EMANET

Eğitimin yalnızca okulda olmadığını bilerek öğrencilerin sosyal faaliyetlere yönelmesine ve okullarda spor bilincinin artarak lisanslı sporcu yetiştirilmesine de öncü olan Gülistan, öğrencilere yönelik sosyal çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Okullarda gerçekleştirilen programlarla öğrencilerin farklı alanlarda bilgi sahibi olmasını da sağlayan Gülistan, Defne’de eğitim kalitesinin Türkiye standartlarına yükselmesi adına çalışmalarını yüksek azimle sürdürüyor. Her kesimin takdirini kazanan çalışmalarını üstün gayretle sürdüren Gülistan, Defne’ye eğitimde çağ atlatmaya devam ediyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.