DELİ: SÖZ VERDİK VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTTUK

DELİ: SÖZ VERDİK VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTTUK

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, 2019 yılında başkan adayı olduğu dönemde verdiği tüm sözleri tutmanın gururunu yaşadığını kaydetti.

Seçim beyannamesindeki tüm sözleri tuttuklarını, önümüzdeki döneme vatandaşın alınları açık olarak çıkacaklarını belirten Başkan Deli; “Söz verdiğimiz gibi. Seçim beyannamemizdeki tüm projelerimizi bitirmeyi nasip eden Rabbime şükürler olsun” dedi.

İLÇEMİZ GENELİNDE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede 24 saat çalışan belediye sistemi ile aralıksız hizmet hareketini sürdürüyor. Başkan Deli bu kapsamda merkez ve kırsal mahallelerde tüm asli hizmetlerin rutin şekilde yapılmasını sağlıyor. Mahallelerde gerçekleşen çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Başkan Deli; “Akşamın bu saatine kadar asfalt yama çalışmalarımız devam ediyor. İhtiyaç olan her mahalleye hizmetlerimizi götüreceğiz. Merkez ve kırsal mahallelerimizde aralıksız olarak hizmetimize devam ediyoruz. Personelimizle birlikte temizlik faaliyetlerimize devam ediyoruz. Beklenen yağmur öncesi kanal temizliklerimiz ve rögarlarımızın bakımları yapıldı. Makine ikmal ve Temizlik işleri ekiplerimizle mahallerimizde çalışmalarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.