DEMİREL VE ÖĞRENCİLERİ 3 PUANA KİLİTLENDİ

DEMİREL VE ÖĞRENCİLERİ 3 PUANA KİLİTLENDİ

Atakaş Hatayspor Trendyol Süper Lig 8’inci hafta maçında Mersin’de Konyaspor’la karşı karşıya gelecek. Ligde çıktığı 7 maçta 2 galibiyet 5 beraberlik alarak yoluna namağlup bir şekilde devam eden Bordo-Beyazlı ekip, zorlu Konya maçını da iyi bir sonuçla tamamlayarak namağlup unvanını korumak istiyor.

Hatayspor haftaya 11 puanla 7’nci sırada giriş yaptı. Konyaspor ise 7 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 9 puan topladı ve haftaya 11’inci sırada giriş yaptı.

Bordo-Beyazlı ekip geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında golsüz beraberlikle dönerken, Konyaspor kendi sahasında Beşiktaş’a 2-0’lık skorla boyun eğdi. Bu maçta kırmızı kart gören Oğulcan Ülgün Hatayspor’a karşı forma giyemeyecek.  Geçtiğimiz hafta Sivas maçında alınan beraberlikten memnun olmadığını ifade eden Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Konyaspor karşısına 3 puana uzanarak yeniden çıkışa geçmek istediklerini belirtti. Her hafta yeşil sahanın çimlerine depremzedelere umut olabilmek adına çıktıklarını her fırsatta dile getiren genç teknik adam, haftalar ilerledikçe takımın oyun kalitesinin de kademeli olarak yukarıya çıkacağına inandığını kaydetti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.