Meşale Gazetesi

DEVRALDIĞI ‘BAYRAĞI’ YUKARI TAŞIDI!

DEVRALDIĞI ‘BAYRAĞI’ YUKARI TAŞIDI!

Hatay Bölge Devlet Hastanesinin başarılı Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, uzman hekim kadrosu, görevli sağlık çalışanları ile koronavirüs vakalarının en yoğun yaşandığı Kasım-Aralık aylarında hizmetlerini aksatmadan sürdürdü..

Hatay Bölge Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, başarılı uzman hekim kadrosu, görevli sağlık çalışanları ile koronavirüs vakalarının en yoğun yaşandığı Kasım-Aralık aylarında hizmetlerini aksatmadan sürdürmeyi başardılar.

Hatay’ın en büyük ve en yoğun Hastanelerinden biri olan Hatay Bölge Devlet Hastanesinde Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, göreve geldiği günden itibaren önemli işlere imza atarak adeta hastanenin çehresini değiştirdi.

Öncelikle hastanede kangren haline gelmis ameliyathane, yoğun bakımlar, poliklinikler, acil servisler gibi yerlerdeki sorunları kısa sürede çözüme kavuşturan Bayrakçıoğlu, ayrıca hasta sağlığına da her daim özen göstermesi takdir topladı.

Hastane çalışan görevli personelin moral motivasyonu en üst düzeyde tutmaya çalışarak, hekim kadrosu ile de uyum içerisinde çalışması Bölge Devlet Hastanesinin Hatay’a en iyi şekilde hizmet vermesini sağlıyor.

KASIM-ARALIK AYINDA HASTANE FULL ÇALIŞTI

Hatay’da pandemi sürecinin en yoğun yaşandığı aylar olan Kasım-Aralık ayında olağanüstü mesai veren Hatay Bölge Devlet Hastanesi, 7-24 çalışarak hastaların koronavirüs tedavi sürecini eksiksiz yerine getirmeye çalıştı.

İki aylık süreçte yatak doluluk oranının full olduğu hastanede, her türlü araç-gereç ve ilaç eksikliği yaşanmaması dikkat çekti ve başka bölgelerden de hasta kabul etti.

Özellikle Başhekim Dr. Bayrakçıoğlu’nun, bu süreçte hastaneyi hiç bırakmayarak, mesaisini ağırlıklı olarak koronavirüs hastalarının tedavisine ayırması gözlerden kaçmadı.

GÖÇ DALGASINA RAĞMEN

İlgili kurum amiri ve yetkililerle sürekli diyalog halinde koronavirüs hastaların tedavisiyle ilgili bilgilendirmelerde bulunan Başhekim Bayrakçıoğlu’nun, Hatay’ın, göç dalgasının içerisinde koronavirüs sürecini başarıyla yöneterek, hastanede her türlü önlemi aldığı bildirildi.

BAŞHEKİM KORONAVİRÜSÜ HASTANEDE KAPTI

Hatay’da en çok vakanın yaşandığı dönemde hekim arkadaşları ve görevli personeli ile birlikte hastanede mesaisini sürdüren Başhekim Bayrakçıoğlu, kendisi de koronavirüse yakalanarak, ciddi anlamda hayati tehlike yaşadı.

Bir süre evinde tedavi olan Başhekim Bayrakçıoğlu, hastalığının ilerlemesinin ardından hastanede tedavi altına alındı ve bir hafta sonra sağlığına kavuştu.

Hatay Bölge Devlet Hastanesinde başta Başhekim Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu olmak üzere görevli hekim kadrosu ve sağlık çalışanları ile idari personelin aile ortamı içerisinde saygı, sevgi ilişkilerinin yaşanmasının hastanenin başarılı olmasını sağladığı bildiriliyor. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.