MULLAOĞLU: SAMANDAĞ’IMIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

MULLAOĞLU: SAMANDAĞ’IMIZI AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Servet Mullaoğlu, CHP Samandağ Belediye Başkan Adayı Av. Süleyman Bedir Abacı ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Samandağ’ı depremin enkazını bertaraf ederek ayağa kaldıracak kadronun Abacı ile kurulacağını kaydeden Mullaoğlu, tüm esnaflardan 31 Mart seçimlerinde destek istedi. Meclis üyesi adaylarının da hazır bulunduğu ziyaretlerde Samandağ Sanayi Sitesi esnaflarını tek tek dolaşan heyet, esnafların sorunlarını dinledi. Samandağ’ın derdinin dermanı olmaya geleceklerini kaydeden Başkan Adayı Abacı da esnafların her daim yanında olacaklarını kaydetti.

SAMANDAĞ CHP’NİN KALESİ OLMAYA DEVAM EDECEK

Milletvekili Mullaoğlu, ziyaret ve temaslarla ilgili açıklamasında; “Samandağ Belediye Başkan Adayımız Av. Süleyman Bedir Abacı ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ile birlikte Samandağ Sanayi Sitesi esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Deprem sonrası esnafımızın yaşadığı zorlukların çözümü için mecliste sesleri olacağız, belediyelerimiz aracılığıyla da her zaman yanlarında duracağız” dedi.

Mullaoğlu, ilgi ve desteklerinden dolayı tüm esnaflara teşekkür etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.