HAMBOLAT, REYHANLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

HAMBOLAT, REYHANLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ile birlikte, Reyhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü, Reyhanlı Devlet Hastanesi ve Cilvegözü sınır kapısında konuşlanmış bulunan acil müdahale çadırı ve UMKE personellerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne yapan Hambolat, Reyhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün sunmuş olduğu sağlık hizmetleri ve Kovid-19 aşı uygulamaları hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

İnceleme ve değerlendirmelerini tamamladıktan sonra Reyhanlı Devlet Hastanesi’ne geçti.

Reyhanlı Devlet Hastanesi yönetimi tarafından karşılanan İl sağlık Müdürü, Devlet Hastanesi’nde sunulan ikinci basamak sağlık hizmetleri ve çalışmaları hakkında kısa bilgilendirilmelerinin ardından hizmet sunulan alanlarda bir süre inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Koronavirüs önlemleri ve aşı hizmetleri hakkında da bilgiler aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Cilvegözü sınır kapısında konuşlanmış, sınır ötesi operasyonlarda TSK personellerine destek olmak amacıyla kurulan acil müdahale çadırı ve UMKE personelleri ile bir araya gelen Hambolat, teçhizat, ekipman ve malzeme ihtiyacı kontrollerinde bulundu. Kontrol ve değerlendirmelerinden sonra sağlık personelleri ile bir süre sohbet etti, moral verdi ve başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.