DİYANET-SEN HATAY ŞUBESİ’NDEN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMI

DİYANET-SEN HATAY ŞUBESİ’NDEN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMI

Diyanet-Sen Hatay Şubesi tarafından  Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen  program, Antakya Expo yerleşkesinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Diyanet Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’ın da katıldığı programa Genel Başkan yardımcısı Hasan Urhan,Hatay Müftüsü  Mevlüt Topçu,Müftü yardımcısı Bilge Özdemir, Antakya Müftüsü Rıdvan Şahin, Reyhanlı Müftüsü Abdullah Doğan,Memur Sen Başkan yardımcısı Cemal Gülistan, Din hizmetleri uzmanları,Şube müdürleri,Vaizler,Diyanet-Sen İlçe temsilcileri ,Diyanet Sen Kadın kolları ve  din gönüllülerinin katıldılar.

Diyanet Sen Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kahraman program ile ilgili yaptığı açıklamasında:”Diyanet Sen Hatay Şubesi olarak, Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz programımız Antakya Expo yerleşkesinde gerçekleştirildi. Programımıza iştirak ederek bizleri onurlandıran, Diyanet Sen Genel Başkanımız  Ali Yıldız ‘a Genel Başkan yardımcımız Hasan Urhan’a,Hatay Müftümüz  Mevlüt Topçu’ya, Müftü yardımcımız Bilge Özdemir’e Antakya Müftümüz Rıdvan Şahin’e, Reyhanlı Müftümüz Abdullah Doğan’a, Memur sen başkan yardımcımız Cemal Gülistan’a, Din hizmetleri uzmanlarımıza, Şube müdürlerimize, Vaizlerimize, Sendikamızın uç beyleri İlçe temsilcilerimiz ve yönetimlerine, Diyanet Sen Kadın kollarımıza, çok kıymetli din gönüllüsü kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ederken, Expo yerleşkesini bize tahsis eden, Büyükşehir Belediye Başkanı  Mehmet Öntürk bey’e, bizlere fedakarca hizmet eden, belediye çalışanlarına çok teşekkür ederiz. Haftamız kutlu olsun .”dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.