DOĞRU: KAMYON DURURSA HAYAT DURUR

DOĞRU: KAMYON DURURSA HAYAT DURUR

Türkiye Nakliyeciler Derneği Hatay İl Başkanı Şaban Doğru, nakliye firmalarının Hatay’da ve Türkiye’de üretimin devamlılığının sağlanmasında kilit rolü oynadığını belirtti.
Türkiye’nin her noktasından Hatay’a, Hatay’dan da her noktaya yük taşımacılığı yapan Hatay Doğru Taşımacılık firmasının sahibi başarılı iş insanı Şaban Doğru, nakliye sektörünü insan kalbine benzetti. Başkan Doğru, nasıl ki insanda kalp durursa hayatın duracağı gibi kamyon ve nakliye sektörünün durması halinde de Türkiye’de hayatın duracağını ifade etti.
LOJİSTİĞİN OLMAZSA OLMAZI KARAYOLU TAŞIMACILIĞIDIR
Başkan Doğru, hayatın her alanında lojistik firmalarına ihtiyaç olduğunu kaydederek, “Lojistik alanda hizmet eden tüm nakliye firmalarına uygun fiyata akaryakıt verilmelidir. Yediğimiz içtiğimiz her şeyi yakıtımızı, ilaçlarımızı kamyon taşır. Şu anda ön planda, Türkiye’nin yükünü lojistik taşıyor. İhracattan sonra lojistik geliyor ama ne yazık ki ihracata tanınan fırsatlar bize tanınmıyor. Velhasıl hayata dair her alanda lojistiğe muhtacız. Kamyon durursa hayat durur. Zira insanoğlu ana rahmine düştüğünden mezara girinceye kadar lojistik faaliyetine ihtiyaç duyar. Son iki yılda dünyayı sarsan pandemi de göstermiştir ki, gerçekten lojistik durursa hayat durur. Bu nedenle sağlık ve gıda sektörü ile birlikte lojistik sektörü kesintiye uğramadan devam etmiştir. Kaldı ki sağlık ve gıda sektörü de lojistik olmadan faaliyetine devam edemezdi. Hem tarih boyunca yaşanan deneyimler hem de son zamanlarda yaşanan pandemi süreci bir kez daha göstermiştir ki çok geniş bir kapsamı ve işlevi olan lojistiğin en önemli öğesi ve olmazsa olmazı karayolu taşımacılığıdır.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ESASIYLA HAREKET EDİYORUZ
Bizler Hatay Doğru Taşımacılık firması olarak müşteri taleplerini çok iyi bilerek ve düşünerek lojistik sektöründe %100 müşteri memnuniyeti ile hareket ediyoruz. Müşteri talebinin ve memnuniyetinin ötesine geçmek, azalan fiyat ve artan hız hedeflerimizle Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre en hızlı şekilde uyum sağlayıp ihtiyaçları doğrultusunda etkin hizmet verebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.