EFSANE BAŞKAN ŞÜKRÜ KANATLI GÜVEN TAZELEDİ

EFSANE BAŞKAN ŞÜKRÜ KANATLI GÜVEN TAZELEDİ

Hatay’da oto galericilik sektörünün nabzını tutan başarılı iş insanı Hatay Otogalericiler Sitesi’nin mevcut başkanı Şükrü Kanatlı, gerçekleşen olağan kongrede bir kez daha güven tazeledi.

Hatay’a depremden önce kazandırılacağını açıkladığı Oto Galericiler Sitesi ile önemli bir hizmet kazandırma uğraşında olan Başkan Kanatlı’nın 3. Kez aday olduğu kongrenin divan başkanlığını Hatay Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar yaptı. Yoğun katılımın olduğu kongrede mevcut başkan Kanatlı, üyelerin oylarıyla bir kez daha güven tazeledi ve Hatay Oto Galericiler Sitesi’nin 3. Kez başkanı oldu.

KANATLI KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay’da oto galericilik sektörüne standart getirme çabası içinde hareket eden ve sektörden ekmek kazananları daima koruyarak tüm iş kolları tarafından sevilen ve sayılan başarılı başkan Şükrü Kanatlı, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Sektörün özellikle depremden sonra desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Kanatlı, 6 Şubat deprem felaketi öncesinde hazırlıklarını tamamladıkları oto galericiler sitesinin detaylarını bir kez daha paylaştı. Başkan Kanatlı yaptığı konuşmada, “Kongremiz tüm esnaf camiamıza bir kez daha hayırlı olsun. Hepimizin malumu 6 Şubat deprem felaketi öncesinde oto galericiler sitemizin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyorduk. Bu projemiz faaliyete girseydi, sektörümüz bölgenin öncü firmalarını çıkartabilecekti. Antakya-İskenderun karayolu 10. Kilometre de iki ana yola sıfır 68 dönüm üzerinde kurulacak site de sosyal donatılar yanı sıra 210 işyeri olacaktı. Cafe, noter, banka, berber, market, restaurant, oto yıkama, oto lastikçi gibi sosyal donatılara da sahip olacak sitenin Antakya’yı karmaşık trafikten de önemli ölçüde kurtarması bekleniyordu. İnşallah ilerleyen dönemlerde projemizi yeniden faaliyete geçirmek için harekete geçeceğiz. Sektörümüzün ihtiyacı olan destekleri dile getirmeye devam edeceğiz. Kongremize katılan herkese teşekkür ederim” dedi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.