EĞİTİM BİR-SEN’DEN OKUL ZİYARETLERİ

EĞİTİM BİR-SEN’DEN OKUL ZİYARETLERİ

Hatay Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar ve yönetim kurulu üyeleri, okulların açılmasıyla birlikte okul ziyaretine başladı.Okullarda yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Başkan Bayrakdar, çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.Başkan Bayrakdar, yaptığı açıklamada “Okulların açılması ile beraber Okul ziyaretlerimize yeniden başladık. Yüksel Kemal Behzatoğlu Anadolu Lisesi’nde okul müdürü olarak göreve başlayan üyemiz Ahmet Cantaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Okuldaki eğitim çalışanı arkadaşlarımızla yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Deprem nedeniyle aynı okulda eğitim öğretime devam eden Hatay Anadolu Lisesi Müdürvekili Mustafa Bayraktar ve diğer eğitim çalışanlarını ziyaret ettik.

Misafirperverlikleri dolayısıyla her iki Okulumuzun çok değerli yöneticileri ve eğitim çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.