EĞİTİM-BİR-SEN’DEN ÜYELERE ZİYARET

EĞİTİM-BİR-SEN’DEN ÜYELERE ZİYARET

Hatay’da eğitimde sendikal faaliyetler açısından ilk sırada bulunan Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube yönetimi İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde göreve başlayan yeni isimlere nezaket ziyaretinde bulundu. 

Başkan Bayrakdar ve beraberindeki heyet İl Milli Eğitim müdür yardımcısı olarak göreve başlayan İbrahim Cahit Ayazhan, İl Milli Eğitim Şube müdürü Musa Erdem’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Bayrakdar’a Eğitim Bir Sen Hatay 1 nolu şube yönetim kurulu üyeleri İbrahim Hakkı Demirli ve Şükrü Yılmaz eşlik etti. Heyet, İl Milli Eğitim şube müdürü Kasım Tahiroğlu’nu da ziyaret ederek yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. 

BAYRAKDAR İKİ İSME GÖREVLERİNDE BAŞARI DİLEDİ

Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, göreve başlayan iki isme başarı diledi. Gerçekleşen temaslarla ilgili yapılan açıklamada; “Eğitim Bir Sen Hatay 1 nolu şube yönetim kurulu üyelerimiz İbrahim Hakkı Demirli ve Şükrü Yılmaz ile beraber İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İl Milli Eğitim müdür yardımcısı olarak göreve başlayan İbrahim Cahit Ayazhan, İl Milli Eğitim Şube müdürü Musa Erdem’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yine İl Milli Eğitim şube müdürü Kasım Tahiroğlu’nu da ziyaret ederek yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.  Misafirperverlikleri dolayısıyla değerli müdürlerimize şahsın ve teşkilatın adına teşekkür eder yeni görevlerinde muvaffakiyetler dilerim” denildi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.