ATSO HEYETİNDEN BAKAN ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

ATSO HEYETİNDEN BAKAN ÖZHASEKİ’YE ZİYARET

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyet Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çinçin’e Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Gündüz, Meclis Üyesi Fevzi Can Emir ve Genel Sekreter Ali Mullaoğlu eşlik etti.

Başkan Çinçin, ziyarette vatandaşların beklentilerine uygun yeni imarın hızlanması, yerinde dönüşümün sağlanabilmesi, dönüşüm ve yeniden yapılanma sürecinde yerel müteahhitlerin ve esnafın aktif rol alabilmesi ile ilgili talebi ve depremden yoğun olarak etkilenen Hatay’a yönelik Özel Teşvik Paketleri talebini içeren dosyayı Bakan Özhaseki’ye iletti. Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki illere yönelik pozitif ayrımcılık içeren projeler üzerinde durduklarını belirterek, ATSO Başkanı Çinçin’e önerileri için teşekkür etti.

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN BAKAN ÖZHASEKİ’YE TEŞEKKÜR

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, kendilerini ilgiyle dinleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür etti. Başkan Çinçin, ziyaretle ilgili açıklamasında, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi ziyarette vatandaşların beklentilerine uygun yeni imarın hızlanması, yerinde dönüşümün sağlanabilmesi, dönüşüm ve yeniden yapılanma sürecinde yerel müteahhitlerin ve esnafımızın aktif rol alabilmesi ile ilgili talebimiz ve depremden yoğun olarak etkilenen İlimize yönelik Özel Teşvik Paketleri talebimiz Sn. Bakanımız tarafından olumlu karşılandı. Bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.