Meşale Gazetesi

BAKAN HULUSİ AKAR, ANTAKYA’YA GELDİ 

BAKAN HULUSİ AKAR, ANTAKYA’YA GELDİ 

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İlimize gelen Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hatay Valisi Rahmi Doğan yanı sıra, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu ve askeri erkan tarafından Hatay Havaalanı’nda karşılandı.

Karşılamanın ardından programı dahilinde sınır karakollarında inceleme ve denetlemelerini gerçekleştiren Mili Savunma Bakanı Hulusi Akar son ziyaretini, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ve Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ve MHP İl Başkanı Murat Adal ile birlikte Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezi ve içerisinde bulunan Rahmi Doğan kütüphanesini ziyaret etti.

Kütüphane de ders çalışmakta olan öğrencilerle bir süre sohbet eden Bakan Akar, öğrencilere başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.