EYLÜL BÜYÜKAŞIK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

EYLÜL BÜYÜKAŞIK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde spor alanında genç şampiyonlar elde ettikleri dereceler ile bir nebze de olsa yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Balıkesir Karesi Şehit Turgut Solak Spor Salonunda devam eden Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri depremzede sporcumuz Eylül Büyükaşık Türkiye Şampiyonu olarak adını milli takıma yazdırdı. Şehrimizde yaşanan zorluklara rağmen kısıtlı imkanlar ile hazırlandığı Karate Şampiyonasında sergilediği performans ve elde ettiği Türkiye şampiyonluğu derecesi ile şehrimizin gururu olan Eylül Büyükaşık’ın başarısı Hatay’da sevinç ile karşılandı.

KULÜP BAŞARILI SPORCUSUNU KUTLADI

Hatay Altın Vuruş Karate Spor Kulübü yöneticileri tarafından yapılan açıklamada: ”Yaşadığımız bunca zorluğa rağmen dimdik ayağa kalktık binlerce şükür. Bu hikayenin arkasında çokça emek çokça çaba var. Balıkesir’de devam etmekte olan Ümit, Genç, U21 Türkiye Şampiyonasında sporcumuz çok güzel performans sergileyerek kürsünün zirvesinde yerini aldı. Güzel kızımızı tebrik ediyoruz, emeği geçen kulüp antrenörlerini çocuklarımı kutluyorum bu şampiyonluk hepimizin Destekleyen dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Hep daha iyisine” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.