GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

<em>GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN</em>

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramıyla ilgili açıklama yaptı..

Yayman, açıklamasında, Hatay’da deprem nedeniyle hayatını kaybeden gazetecilere Allah’tan rahmet dileyerek, “Hepsinin mekanları cennet olsun. Deprem, gazetecilerimizin de hayatını derinden etkiledi ve etkilemeye devam ediyor. Yerel basın başta olmak üzere gazetecilerin sorunlarını biliyoruz ve yeni dönemde parlamentoda bunların çözümü için çalışacağız” dedi.

GAZETECİNİN SORUNU BENİM SORUNUMDUR

Daima gazetecilerin yanında olduğunu vurgulayan Yayman, açıklamasında şu ayrıca ifadelere yer verdi:
“Millete hizmet yolunda birlikte omuz omuza çalıştığımız Gazeteci arkadaşlarımızın yaşadıkları sorunları yakından biliyorum.
Gazetecilerin sorunu benim sorunumdur. Ülkemizin ve Hatay’ımızın sorunlarının çözümü yolunda beraber mücadele ettiğimiz basın mensuplarının başta ücret ve dijitalleşme olmak üzere yaşadıkları problemleri yakınen biliyorum.
Basın ne kadar güçlü olursa demokrasimiz de o kadar güçlü olacaktır. Tarafsız ve doğru haberlerle kamuoyunu bilgilendirmek ve toplumsal farkındalığı artırmak için fedakârca çalışan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.