GÖKHAN ZAN’DAN ACILI AİLEYE DESTEK

GÖKHAN ZAN’DAN ACILI AİLEYE DESTEK

Milli Futbolcu Gökhan Zan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hüzmeli ailesine yardım eli uzatılması için seferberlik başlattı.

Gökhan Zan, twitter hesabındaki paylaşımda şu sözlere yer verdi: “Önce depremde yıkılıp enkaz altında kaldılar, ardından bebekleriyle çocuklarıyla kışta kıyamette dışarda açıkta kaldılar! Kimse el uzatmamıştı.. Ta ki bizim çağrımızla yardımseverler onlara bir konteyner tahsis edene kadar. Ama maalesef Hüzmeli ailesinin geçtiğimiz günlerde varını yoğunu koyup konteyner parçalarından yaptıkları derme çatma yapı gecenin bir vakti yandı. Zeynep Hüzmeli yangında ikiz bebeklerinden bir tanesini ve 4 yaşındaki erkek çocuğunu maalesef kaybetti. İşte Hüzmeli ailesinin hazin hikayesi. Daha hazin olan ise, Zeynep Hüzmeli: çocuklarımın acısından içim yanarken, geride kalan bebeğimle başımı sokacak bir barakam bile kalmadı.. kimse gelmedi el uzatmadı.. Şimdi Hüzmeli ailesi elektriğin ısıtıcının bile olmadığı hava karardığında karanlıkta nenelerine ait tek göz bir barakaya sığınmış durumda. Baş sağlığı için uğradığımızda, bir iki parça yiyeceği önümüze getirip, utanıyoruz çünkü ısıtacak elektriğimiz yok buz gibiler, siz yol yorgunusunuz daha iyi ağırlamak isterdik dediler. Sen utanma Zeynep! Utanacak olan bizleriz! Utanacak olan insanlık tarihimiz, utanacak olan seni bu hale getirip kayıtsız kalanlar! Hüzmeli ailesi artık benimde ailem gereken her şey onlara sağlanana kadar yanlarında olacağım. Onların meselesi artık benimde meselem. Haydi Türkiye bu utanç herkese ibretlik olsun. Büyük acı içinde olan ailemiz için harekete geçelim. Lütfen yardım eli uzatalım.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.