TÜM FATURALAR PALMİYELERE KESİLDİ…

VATANDAŞLAR LÜTLÜ SAVAŞ’A
YİNE ATEŞ PÜSKÜRÜYOR.

TÜM FATURALAR PALMİYELERE KESİLDİ…

Antakya’nın kalbi olan Atatürk caddesi çift yön olacakken, neden caddeye güzellik katan palmiyeler söküldü, diye Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösteren vatandaşlar Lütfü Savaş’a adeta ateş püskürdü.
Mart 2019 seçimlerine sayılı günler kala Antakya’nın kalbi olarak bilinen Atatürk caddesindeki yap-boz çalışmalarının sonunda faturaların Palmiyelere kesildiği gözler önüne serildi. 9 yıl önce Atatürk Caddesinin ortasında bulunan Palmiyeler tek yön olacak fikriyle yerlerinden sökülürken yapılan Sosyal deney projeleri de sonuç vermeyince yol tekrar çift yöne açıldı. Geriye dönük çalışmalara bakıldığında suçlunun HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın olduğunu söyleyen esnaf ve vatandaşlar ise kaybettiğimiz tek şey palmiyeler oldu diyerek Büyükşehir’in Atatürk caddesindeki istikrarsızlığını eleştirdi. HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın bu güne kadar yapmış olduğu tüm projelerinde Hatay halkına eziyet ettiği ifade edildi.
PALMİYELERDEN SONRA ATATÜRK CADDESİ ÇÖKTÜ
Antakya’nın kalbi olarak bilinen Atatürk Caddesi’nin bugünkü durumuna bakıldığında ise ilk olarak Palladium Alışveriş Merkezi’nin şehir merkezinin ortasına kurulması oldu. AVM kuruluna kadar Atatürk Caddesinde birçok firmanın dükkânı bulunurken, aynı zamanda çift yön olan trafik akışıyla beraber şehrin kalbi konumuna gelen Atatürk Caddesi, ardından alınan birçok yanlış kararla beraber “açık otopark” caddesine döndü. Bozuk yollar, araç otoparkına dönen caddeler, bir bir boşalan dükkânlar derken adeta terk edilme görüntüsü veren Atatürk Caddesinde alınan yanlış kararların hepsi Atatürk Caddesinin çöküşünün sebepleri oldu. Atatürk Caddesinde ki elit mağazalar, markalar tek yön uygulaması
nedeniyle kapanmak zorunda kaldı. Bunları görmezden gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı kısa vadeli çözümler bulunarak problem üstüne problem ekledi. Caddenin iki yanında ki otoparkı ortaya alan Hatay Büyükşehir Belediyesi iki tarafta sadece 4 metrelik birer yol bıraktı. Böylece trafik akışının tamamen kilitleneceği ve sorun yumağına dönüşeceği apaçık ortadayken göz ardı edildi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.