MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan’da vatandaşlarla buluşarak dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.

MASA’DA DEĞİL SAHADAYIZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, birlikte yol üzerinde Kavun hasadı yapan Çiftçilerimizin davetine icabet edip lezzetli Kırıkhan kavunu yedik. Muhteşem kavunlar İçin Teşekkür ederiz. Aziz Milletimizin Hizmetindeyiz.

MİLLETİMİZİ DİNLİYORUZ

Baldıran köyümüzde Muhtarımız Hüseyin beyin misafiri olduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Kazkeli, Güventaş, Aktaş, Çataltepe, Muratpaşa Muhtarlarımız Amik Ovasına su getirdiğimiz için teşekkür ediyorlar. Milletimiz konuştu biz dinledik!

ŞEHRİMİZİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEKTİR

Hatay İl Başkanımız Adem Yeşildal Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve vatandaşlarımızla Alan yaylasında önceki ilçe Başkanımız Mustafa İbiş Beyi ziyaret ederek Hasbihal ettik. Ceylanlı’ya yapacağımız OSB bölgemizin ve şehrimizin kaderini değiştirecektir.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.