GÖKHAN ZAN İPİN KİMİN ELİNDE? ÇIK AÇIKLA !!

GÖKHAN ZAN İPİN KİMİN ELİNDE? ÇIK AÇIKLA !!

Hatay’da 6 Şubat anma programında provokatörlük yaparak tüm Hatay halkının tepkisini çeken Gökhan Zan, siyasi mecralarda kapı kapı gezerek Hatay’ın adını kötülemeye devam ediyor. 

Oynanan oyunun farkında olduklarını belirten Hataylı aklıselim vatandaşlar, geçtiğimiz yıl Milliyetçiliği baş üstü eden İYİ Parti ile yola çıkan, ancak önceki gün bunun tam tersi bir partiden adaylığını açıklayan siyasi mefta Zan’ın, siyaset üzerinden Hatay’ı açıkça karıştırmaya çalıştığını kaydettiler. 6 Şubat anma programına eşiyle birlikte katıldıkları da söylenen ve İl Emniyet Müdürü ile tartışma yaşayan Gökhan Zan’ın Hatay’ın değerlerine saygı duymamasını anlayamadıklarını kaydeden vatandaşlar, Hatay halkına saygısı olmayan bir ismin 31 Mart itibariyle Hatay’ın siyasi tarihine kötü şöhretle gömüleceğini belirttiler. Özellikle Müslüman bir ülkede Kur’an okunma sırasında provokesine devam eden Zan vatandaşlar tarafından inancımıza dahi saygısı olmayan bir kişinin bizi yönetmeye talip olması kabul edilebilir değil dediler.

FUTBOLDAKİ HIRSINI SİYASETTEN Mİ ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUN?

Hatayspor’da başarısız geçirdiği dönemin ardından takımdan uzaklaştırılan Gökhan Zan’ın takımı Hataylı gibi sahiplenen Volkan Demirel’in gelişinin ardından adeta çıldırdığı, kendisini layık gördüğü göreve başkasının getirilmesinden dolayı kızgın olmasından ötürü futbolda aldığı dersin öcünü siyasette almaya çalıştığı söylenen Gökhan Zan’ın kısa süre içerisinde siyasi manevralara imza atarak parti parti gezmesinin en başta kendi ismine zarar vereceğini belirten vatandaşlar, Gökhan Zan’a ve TİP’e geçit vermeyeceklerini kaydettiler. Gökhan Zan’a acilen siyaseti bırakarak kendisini meydanlardan çekmesini isteyen vatandaşlar, “Biz Gökhan Zan’ı futbolculuğu ile tanıyıp sevdik. Sokakta selam verdik, fotoğraf çekildik. Milli takımda bizleri gururlandırdı. Ancak futbolculuğundaki başarısını sivil hayatta ve siyasette gösteremedi. Gökhan Zan’a acilen Hatay siyasetinden çekilmesini ve İngiltere’deki futbol eğitimine devam etmesini tavsiye ediyoruz” dediler.

BONSERVİSİN KİMDEYSE ÇIK AÇIKLA!

Mevcut rolünde birilerinin yönlendirmesinin açık olduğunu belirten ve Zan’ın oynamaya çalıştığı oyunun farkında olduklarını belirten Hataylı vatandaşlar, Gökhan Zan’a Hatay’dan gitmesi çağrısında bulundular. Hataylı vatandaşlar yaptıkları çağrıda ;”Gökhan Zan iplerin kimin elinde. Kimin yazdığı oyunu Hatay’da sahneliyorsun. Biz bu oyunları daha önce de gördük. Oyuncuları tarih sahnesine gömdük. Hatay sana çok büyük beden gelir. Git antrenörlüğünü yap Hatay’dan kirli emellerini çek. Neyin peşindesin kimden ne gibi bir beklentin var? Hatay’da yediğin ekmek haram olsun. Milliyetçiliği dini duaları, 6 Şubat’ı sabote eden kişi. Üç ayda siyasi parti değiştirilmez. Menfaatin ve çıkarın uğruna TİP adayı oldun. Bonservisin kimin elinde? Çık açıkla !!” ifadelerini kullandılar.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.